Thomas verzekert 1 jaar

Vandaag is het een jaar geleden dat ik ben gestart met Thomas verzekert. Wat een jaar is het geweest en wat is het voorbij gevlogen. Wat ik heb gedaan? Hieronder een kleine terugblik op het afgelopen jaar.

Kosten besparen en meedenken met winkeliers en horecabedrijven, die een lastige tijd achter de rug hebben. Een eenvoudige en overzichtelijke verzekerbare oplossing voor garagebedrijven. Voor grotere organisaties het bedrijfsproces rondom risicomanagement doorlichten en efficiënter maken. ZZP’ers helpen met hun privé verzekeringen en adviseren over arbeidsongeschiktheid.

Het creëren van een persoonlijke relatie is daarbij het belangrijkst, daarom ben ik heel blij met het vertrouwen dat ik krijg, waardoor ik mijn toegevoegde waarde kan tonen.

Mede dankzij deze opdrachten is het werken als verzekeringsadviseur erg leuk en vooral ook veelzijdig.

Thomas verzekert 1 jaar

Contactformulier

  • Wat is uw vraag?

  • Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bericht te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies